Ламаючи стереотипи: лікар Сара Грей з повністю зататуйованим тілом стала зіркою Instagram

Хоч зараз XXI століття надворі, а люди до сих пір судять про людину по її зовнішності. Цей стереотип точно вплинув на життя відомої лікарки, тіло якої практично повністю вкрите татуюваннями. І цей матеріал ми присвячуємо Сарі Грей, лікарю з Австралії, яка стала справжньою зіркою Instagram, завдяки своїм татуюванням. Щодня їй доводиться боротися зі стереотипами людей щодо тату, адже багато хто до сих пір асоціює їх зі злочинцями, в’язницею і несерйозним підходом до життя. Далі читайте, з чим доводиться стикатися більшості людей, що люблять малюнки на тілі.

Знайомтесь, Сара Грей

30-річна Сара Грей (Sarah Gray) працює хірургом-ортопедом в лікарні. Зараз їй 30 років. Вона – хороший фахівець, користується авторитетом серед колег і друзів, у неї є коханий чоловік. Здавалося б, життя середньостатистичної дівчини. Але ви точно помітите Сару у натовпі. Її тіло з голови до ніг покрите татуюваннями!

Перше тату з’явилося в 16 років

Вперше малюнок на тілі дівчини з’явився, коли їй було майже 16. З тих пір вона не знає їм ліку, точно відомо лише те, що більше 300 годин вона провела у тату-салоні. Дівчина ніколи не думала, що заб’є повністю все тіло, але доля склалася доволі химерно. Зараз доктор Грей не згодна з тими, хто називає любов до тату залежністю, тому що вона може в будь-який момент зупинитися, якщо буде потрібно. Проте дівчина пояснила, що люди хочуть більше татуювань після першого малюнка, тому що це спосіб виразити свою особистість і закарбувати важливі події. Крім того, так вона досягла впевненості в собі і стала індивідуальністю.

Навчання – привід ховати тату?

Сара Грей завжди мріяла пов’язати своє життя з медициною. Але ця сфера доволі консервативна, тому під час навчання в медичному університеті їй доводилося ховати тату під одягом і косметикою. Причина – вона не хотіла, щоб до неї ставилися упереджено. Лише останні кілька років, коли вона вже працює і має репутацію спеціаліста, Сара вирішила більше не ховатися.

The post Ламаючи стереотипи: лікар Сара Грей з повністю зататуйованим тілом стала зіркою Instagram appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2QSiBjf

Ламаючи стереотипи: лікар Сара Грей з повністю зататуйованим тілом стала зіркою Instagram Ламаючи стереотипи: лікар Сара Грей з повністю зататуйованим тілом стала зіркою Instagram Reviewed by mimisabreena on Tuesday, January 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.