7 дивовижних місць України, які варто відвідати

Шукаєте нових яскравих вражень? Потрібні незвичні фотографії з подорожей для Інстаграму, Але їхати далеко зараз немає часу? Жодних проблем, враження та подорожі чекають на вас зовсім недалеко від рідного дому. Незважаючи на безвіз і лоукостери, в України ще надзвичайно багато місць, які варто відвідати. І мова зовсім не про Львів, Одесу або Кам’янець-Подільській. Погляньте на незвичайні локації в Україні, де ви ще не бували.

Вілкове

Про Вілкове ви напевне чули. Авжеж, українська Венеція. Місто, де вулицями пересуваються на човнах неначе у славетній італійській перлині градобудівництва. Українське Вілкове, звичайно, не може похвалитися саме архітектурними пам’ятками, але це маленьке чарівне місто, несхоже на жодне інше в Україні. Окрім надзвичайних вулиць-рік, Вілкове може похвалитися і оригінальною місцевою кухнею, на яку вплинула українська, молдавська та румунська традиції. А ще тут значно зеленіше, ніж у Венеції!


Олешківські піски

Так, справжня пустеля. Так, в Україні. Так, найбільша в Європі (за відсутності конкуренції, але все ж). Олешківські піски розташовані недалеко від Херсону. Тут ви знайдете дуже нехарактерний для України пейзаж – п’ятнадцять кілометрів піщаних барханів, вкритий дуже скромною пустельною рослинністю. Олешківські піски – ідеальне місце для екзотичних фотосесій та для скажених заїздів на квадрокоптерах. Втім, намагайтеся не втрачати голову, адже зовсім недалеко розташована військова база.

Актівський каньйон

Україні не бракує мальовничих каньйонів, багато хто вже гарно знає Буки або Мігею. Актівський каьйон поки має менше шанувальників, але він також напрочуд вартий уваги. Посеред голого миколаївського степу розташована прірва з гранітними стінами та буремним потоком на дні. Глибина урвища досягає 50 метрів. Візит до Актівського каньйону може бути не лише красивим, але і корисним, адже саме тут у давнину видобували золото, срібло і навіть алмази. Уважно дивіться під ноги, раптом і вам пощастить!

The post 7 дивовижних місць України, які варто відвідати appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2HrOGsy

7 дивовижних місць України, які варто відвідати 7 дивовижних місць України, які варто відвідати Reviewed by mimisabreena on Saturday, February 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.