8 найдивовижніших феноменів Всесвіту

Гомо сапієнс вижили та еволюціонували лише завдяки прогресу. З кожним витком своєї історії прогрес відбувався все швидше, ніж це відбувалося в минулому. Всі зміни докорінно змінюють наш світогляд, життя та побут, впливають на нашу поведінку, навіть якщо ми не слідкуємо за ними. В теперішньому суспільстві ми не можемо уявити своє життя без гаджетів та технологій, котрі з ними пов’язані. Стирається грань між реальністю та світом технологій і нас уже тяжко чимось здивувати. Але, навіть, якщо вам вже здається, що нічому уже не можна здивуватися, пропонуємо вашій увазі наступні відкриття.

Robofly

Найменший в світі літаючий гаджет, розроблений інженерами Вашингтонського університету. Цей малюк, розміром зі звичайну муху, має безліч функцій та призначень. Найбільшою перевагою даного винаходу є його розмір, оскільки чим він менший, тим дешевше його сконструювати. Наступні переваги – проникає в тяжко доступні місця для виявлення витоків метану, допомагає виявляти дрібних шкідників на фермах та контролювати їх розмноження, в шпіонажі будь-якого характеру він просто незамінний.

БПЛА

Безпілотний літаючий апарат. Що може бути красивішим за салют – правильно, ще більший салют. Так, з широким використанням БПЛА, інженери мають змогу складати в небі неймовірні графічні зображення, поєднуючи в одну мережу десятки сотень гаджетів. 29 квітня 2018 року, 1 374 БПЛА було запущено в провінції Шеньсі, в Китаї. Очевидці стверджують, що вона красивіша за самі помпезні салюти арабських шейхів.

Volterman

Розумний гаманець. Особливістю розробки є те, що в ній влаштована міні-камера, котра активізується в режимі (Загублено). Камера починає фотографувати все і всіх, та відсилати дані на запрограмований пристрій. Гаманець також може використовуватися як зарядний пристрій для телефону за допомогою кабелю або ж безпровідним способом.

The post 8 найдивовижніших феноменів Всесвіту appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/3bmdccC

8 найдивовижніших феноменів Всесвіту 8 найдивовижніших феноменів Всесвіту Reviewed by mimisabreena on Friday, February 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.