Найкращі хіп-хоп проекти українського музичного простору 2020

Вітчизняний хіп-хоп займає топові позиції у ротаціях на музичних каналах, бо розповідає про життя і сучасний світ. За останні роки з’явилося багато нових реперів, та і старі не бажають залишатися осторонь та випускають нові пісні, ще раз доводячи, що вони залишаються на коні. Знайомимося з новими обличчями та хедлайнерами української хіп-хоп музики.

1. Alyona Alyona

Одна з головних фігур української рок сцени. Два роки назад ця дівчина працювала вихователем у дитячому садку. Співачка випустила два альбоми та більше десятка кліпів. Виступає вона не тільки в країні, але й бере участь у міжнародних фестивалях, читає реп як сама, так і в дуетах з іншими артистами.  Реп тексти Альона пише з дитинства. Але вперше поділилася з широкою публікою лише у 27 років. Харизма та самоіронія гармонічно доповнюють українські реп  тексти артистки.

2.Tricky Nicki

Нове обличчя українського репу. Справжнє ім’я — Микола  Ярошенко.  Артист читає реп здебільше англійською мовою. У хлопця є два міні альбоми, декілька кліпів та безумовних хітів.  Він навіть презентував декілька синглів російською мовою, але ідея самому артисту не дуже зайшла. Хлопець каже, що думки для текстів йому в голову приходять саме англійською мовою. Микола зізнається, що жодного разу не був закордоном. Він виступає на сценах найбільших фестивалів країни, і все це без допомоги продюсерів.

3. Курган і Agregat

Гурт із Харківської області, який ще відомий як «Селюки». Учасники гурту — Євген, Аміль і Раміль.  Відмінною особливістю їх текстів є суржик, який хлопці органічно використовують. Тексти реперів про буденність і таких же людей як вони. Дуже часто вони використовують у своїх піснях нецензурні слова. Хлопці колоритні, тому їх дуже добре сприймає публіка. Гурт називають «найавтентичнішою українською хіп-хоп групою останніх років».

The post Найкращі хіп-хоп проекти українського музичного простору 2020 appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/3bf5MXM

Найкращі хіп-хоп проекти українського музичного простору 2020 Найкращі хіп-хоп проекти українського музичного простору 2020 Reviewed by mimisabreena on Friday, March 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.