7 онлайн музеїв світу

Якщо під час карантину ви не можете поїхати в подорож, тоді «подорож їде» до вас. Відкривайте для себе світ просто не виходячи з дому. На щастя блага цивілізації це дозволяють робити. Для цього вам лише потрібно мати під рукою смартфон або ноутбук. Для справжніх поціновувачів мистецтва ця новина буде в двічі приємнішою. Відомі музеї світу відкрили доступ для своїх відвідувачів онлайн.

Google Arts & Culture

Розкішний подарунок нам усім зробив гугл у 2011 році, запустивши цифрову платформу Google arts Culture. Починалось все із співпраці із 17-ма музеями. А на данний момент платформа має доступ до більш ніж 1200 колекцій з усьому світу. Google arts Culture – це місце де хочеться затриматись мінімум на 3-4 години. Можна знаходити цікаві роботи митців, фільтруючи їх за періодами творчості, за різними техніками або за конкретними напрямками. І найкраще в Google arts Culture, це те що вони дають доступ до робіт у високій якості. Навіть у справжньому музеї ви навряд чи роздивитесь так чітко живопис, як на сайті.

Музей Ватикана

Здійснити вертикальний тур Сікстинскьою капелою або побачити роботу видатного Мікеланджело – це більш ніж реально навіть зараз, коли Італію охопила пандемія коронавірусу. І життя однієї з найколоритніших країн світу, здається, просто зупинилося.

Лувр

Найпопулярніший музей світу щорічно приймає біля 10 мільйонів відвідувачів. Лувр як і всі решту музеїв закрився на карантин, більше того, він закрився один з перших ще на початку березень. Але на щастя керівництво культурної установи відкрили віртуальні тури Лувром. Відтепер, можна прогулятись світовою пам’яткою просто не виходячи з дому, та що там, не встаючи з ліжка. А також не стоячи у довгій черзі. Приємний бонус від працівників музею – рубрика «експонат дня».  Щодня мистецтвознавці вибирають цікавий експонат та розповідають його повну історію.

The post 7 онлайн музеїв світу appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2wJkYNV

7 онлайн музеїв світу 7 онлайн музеїв світу Reviewed by mimisabreena on Saturday, March 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.