6 фільмів жахів про літню відпустку

Скажімо чесно, щоб ви не планували на цю відпустку, усім планам настав повний COVID-19. Навіть для тих з нас, хто і раніше надавав перевагу відпочинку вдома, пандемія та заборона на виїзд закордон означає вищі ціни, щільніші натовпи та брак потягів або інших засобів пересування. Тому можна із впевненістю сказати, що всі ми проведемо це літо хіба що поглядом. Для підтримання бойового духу, не зайве нагадати собі, що навіть коли відпустка відбувається за графіком, це не завжди такий вже позитивний досвід. Тому ось сім страшних фільмів про відпустку, щоб приглушити гіркоту.

1. «Сонцестояння»

Головна героїня цього (насправді, дуже незвичного) фільму Дені недавно втратила родину у страшній аварії. Для того, щоб хоч трохи розвіятися, вона вирушає з друзями до Швеції, де, серед всього іншого, туристи хочуть побачити давній, ще язичницький обряд сонцестояння. Дені думає, що ця поїздка – можливо, не найкраща, адже серед друзів – її колишній, який не зовсім красиво її покинув, ще й у таких сумних обставинах. Але Дені ще не знає, що поїздка буде жахливою! «Сонцестояння» – дуже незвичайний фільм жахів, він яскравий, світлій і дія відбувається на фоні прекрасних шведських краєвидів. Незвичайний сценарій та потужна гра актриси у головній ролі зробили його хітом та принесли фільму декілька нагород.

2. «Ми»

Ще один незвичайний фільм жахів минулого року. Знятий новою американською зіркою режисури Джорданом Пілом (який до цього прославився ще одним нестандартним фільмом жахів про небезпеку поїздок до батьків нареченої «Забирайся»), фільм розказує історію американської родини, що вирушає у відпустку на океанське узбережжя. Декілька років назад тут з родиною вже відбулося дещо дивне, але цього разу вони налаштовані на спокійний та розслаблений відпочинок. І дарма, інакше фільм не потрапив би у цей список. «Ми» місцями наближається до соціальної драми-алегорії про справедливість і це точно сподобається не усім. Але, як і попередня робота Піла, це красиво знятий та шикарно зіграний фільм, в основі якого лежить по-справжньому оригінальна ідея. І вам точно прийдеться до душі майстерний саундтрек!

The post 6 фільмів жахів про літню відпустку appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/30AYE3W

6 фільмів жахів про літню відпустку 6 фільмів жахів про літню відпустку Reviewed by mimisabreena on Friday, July 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.