Найбільш важкодоступні місця на планеті

Кожен повинен хоча б раз у житті пізнати радість подорожі. Це хвилююче передчуття, перші кроки по нових місцях – це просто незабутньо. Хоча здавалося б, що життя не вистачить, щоб об’їхати нашу планету – є дуже активні подорожувальники, які це вдається. Саме тоді приходить усвідомлення, що окрім загальноприйнятих туристичних маршрутів є чимало невідомих, але теж прекрасних.

1. Острів Пасхи, Чилі

Десь далеко у водах тихого океану захований острів незначних розмірів, але з всім відомою назвою. Загадкові статуї завбільшки 20 метрів у висоту, без рук стоять тут ось уже майже тисячу років. Звідки вони тут взялись? Для чого? Питання, які навіть у 21 столітті тривожать вчених.

2. Алерт, Канада

На перший погляд нічого цікавого, звичайне поселення, на території якого функціонує декілька метеорологічних станцій. Але є одна особливість. Це найпівнічніший населений пункт. З північним полюсом його розділяє 817 кілометрів. Найближче місто знаходиться за якихось 3.5 тисячі кілометрів. Тому якщо є бажання втекти від усіх, ну майже від усіх, кращого місця не знайти, у буквальному сенсі. Щоправда треба віддавати належне погоді.

3. Архіпелаг Тристан-да-Кунья, Великобританія

Місце, де немає аеропорту і дістатись туди можна тільки морем. У списку населених архіпелагів він вважається найбільш віддаленим. З сушею його розділяє майже 3 тисячі кілометрів. Найголовніше що потрібно знати це те, що острів майже ізольований від зовнішнього світу. І саме це є причиною унікальної флори та фауни.

The post Найбільш важкодоступні місця на планеті appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2Zz1pDS

Найбільш важкодоступні місця на планеті Найбільш важкодоступні місця на планеті Reviewed by mimisabreena on Thursday, July 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.