9 продуктів, які ввели нас в оману

Все може бути не тим, що здається, і їжі це також стосується. Навіть продукти, які ми бачимо, купуємо та вживаємо кожен день або дуже часто іноді виявляються сповненими секретів. Давайте перевіримо чи вам справді відомо, що саме ви їсте.

  1. Чіпси

Почнемо з найбільшого сюрпризу – більшість чіпсів зроблені зовсім не з картоплі. Точніше картопля у їх складі є, але її там зовсім небагато. Чіпси роблять зі спеціального запатентованого тіста. До нього додають кукурудзяну муку, інші злаки і картопляні крихти. З тіста формують характерні чіпси та обсмажують у фрітюрі.

  1. Мигдаль та фісташки

Іще один шок – ці горіхи насправді зовсім не горіхи. Як відомо, у ботанічному царстві все не просто і те, що здається кавуном, насправді виявляється ягодою. Так і з мигдалем та фісташками. Мигдаль насправді є бобовим, близьким родичем гороху та чечевиці. А фісташки – це насіння, таке саме як насіння соняшника або гарбуза.

  1. Сік

Як би не називалося те, що ви купуєте у супермакеті, це не сік. Навіть якщо на упаковці написано, що це стовідсотково чистий сік, справжній чистий сік не може зберігатися без додавання консервантів. Він псується дуже швидко, достатньо декількох годин. Виробники спеціально реєструють право називати соком продукцію, яка є насправді солодким консервованим напоєм. Пити можна, але правду варто пам’ятати.

The post 9 продуктів, які ввели нас в оману appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/3hatDdw

9 продуктів, які ввели нас в оману 9 продуктів, які ввели нас в оману Reviewed by mimisabreena on Monday, September 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.