Як коти та їжа стали витвором мистецтва: смачний та дуже смішний Інстаграм Ксенії Змановської

Для когось це виглядає дивно. Інші шукають у цьому прихований зміст. А для Ксенії Змановської (@cats_in_food) це звичайне хоббі, яке, ймовірно, незабаром переросте у серйозний бізнес.

Ця талановита 22-річна дівчина поєднує у фотошопі зображення їжі та котів. Звучить дивно, так? Але варто побачити роботи Ксенії, одразу стає зрозуміло, що таке поєднання виглядає дуже незвично та цікаво.

Дівчина поширює свої роботи на своїй сторінці в Instagram. Сьогодні її акаунт налічує, майже 200 тис підписників. Ця цифра стабільно збільшується. Ще б пак! Хто з нас не любить милих котиків та смачну їжу. А тут таке комбо!

Ксенія працює дизайнером, а весь свій вільний час присвячує проекту «Коти в їжі». Щоразу вона вигадує нові поєднання та удосконалює техніку обробки зображень. Наразі Ксенія розробила календар зі своїми авторськими колажами.

Першою моделлю Ксенії став її власний кіт Смокі. Дівчина часто розповідає про нього на своїй сторінці і робить незвичні колажі також з його участю.

The post Як коти та їжа стали витвором мистецтва: смачний та дуже смішний Інстаграм Ксенії Змановської appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2RKgNrF

Як коти та їжа стали витвором мистецтва: смачний та дуже смішний Інстаграм Ксенії Змановської Як коти та їжа стали витвором мистецтва: смачний та дуже смішний Інстаграм Ксенії Змановської Reviewed by mimisabreena on Friday, January 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.