Цікаві факти про Меган Маркл: зірку серіалу «Форс-мажори», дружину принца Гаррі та герцогиню Сассекську

Історія життя Меган Маркл багатьом нагадує казку про Попелюшку. Проте все не так сонячно, як здається. До особистого успіху, слави і одруження з принцем Великобританії вона йшла непростим шляхом. Ділимося з вами цікавими фактами про Меган Маркл, які ви могли не знати.

Справжнє ім’я

Незважаючи на те, що всі звикли кликати Маркл – Меган, насправді її перше імя Рейчел. Так-так, її звати, як персонаж у серіалі «Форс-мажори», що приніс їй світову популярність. Проте саме «Меган Маркл» стало справжнім брендом, а з Рейчел – вживається частіше в офіційних паперах.

Змішана кров

У Меган Маркл незвичайна зовнішність. І цим вона завдячує своїм батькам. Її мати Дорія Рагланд – афроамериканка, а батько Томас Маркл має голландсько-ірландське коріння. Расова приналежність додавала труднощів на початку кар’єри дівчини. За її словами, вона була або недостатньо темною, або занадто смаглявою, тому їй часто відмовляли у ролях. Знадобились роки, щоб Меган знайшла своє місце у Голівуді.

Фемінізм

Ще коли Меган було 11 років, вона вирішила боротися за справедливістьта права жінок. Приводом стала невдала рекламна кампанія миючого засобу, яка, на її думку, обмежувала права жінок. Дівчинка написала про це в листі Гілларі Клінтон, яка на той момент була першою леді США. У підсумку ролик зняли з ефіру, а тоді перезапустили знову, але вже з удосконаленим меседжем.

Каліграфічний почерк

У свій час Меган Маркл, у якої був дуже гарний почерк, відвідувала курс каліграфії. Це тільки покращило її вміння, яким вона навіть заробляла, коли робила перші кроки в кіно. Так, вона підробляла каліграфом Dolce & Gabbana і писала красивим почерком листи знаменитостям від імені компанії. Також вона особисто підписувала запрошення на їхнє з принцом Гаррі весілля.

The post Цікаві факти про Меган Маркл: зірку серіалу «Форс-мажори», дружину принца Гаррі та герцогиню Сассекську appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2uytKgn

Цікаві факти про Меган Маркл: зірку серіалу «Форс-мажори», дружину принца Гаррі та герцогиню Сассекську Цікаві факти про Меган Маркл: зірку серіалу «Форс-мажори», дружину принца Гаррі та герцогиню Сассекську Reviewed by mimisabreena on Monday, January 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.