10 цікавих фактів про Олега Вінника

Кожен в Україні знає його ім’я. Навіть якщо ви не слідкуєте за музикою, скоріше за все ви чули анекдоти, бачили меми або відео з участю Олега. А може ви любите підспівувати пісні про вовчицю у душі або машині? Ми вас не засуджуємо! До якого табору ви не належали б, ви точно впізнаєте Олега на рекламних плакатах у вашому місті. Вінник надзвичайно популярний та один з найбільш фінансово успішних виконавців в країні. Але, незважаючи на постійну увагу засобів масової інформації, Олег залишається доволі загадковою особою. Що нам насправді відомо про головного білявого мачо нашої сцени?

Він відомий не лише в Україні

Протягом довгого часу Олег жив у Німеччині. Там він не лише викладав музику, але й став згодом зіркою мюзіклів «Les miserables» та «Elisabeth». Скидок на походження українському співаку ніхто не робив, тому він виконував свої партії, як і інші актори, німецькою мовою. Олег практично не говорить німецькою, але бездоганно нею співає, без акценту.

Він не відразу почав писати власні пісні

Олег співає з дитинства, а от талант комопозитора прокинувся у нього відносно пізно. Свою першу пісню Віник написав у 30 років. Утім, це не завадило йому пізніше стати автором хітів, відомих тепер на всю країну. До того він був переконаний, що таланту до написання пісень у нього немає і навіть молився про його появу.

Його голос можна почути не лише у піснях

Окрім музики, Олег має хист до ще однієї творчої професії. Ще у Німеччині його декілька разів запрошували озвучувати художні фільми, а вже вдома голосом Олега заговорили персонажі мульфільмів. Вінник вважає озвучування дитячих мультиків дуже цікавою, але й дуже відповідальною задачею. Адже маленькі глядачі найуважніші та найщиріші.

Він уміє працювати руками

Олег має незвичне хоббі – він любить реставрувати старі меблі. За його словами, така чоловіча робота заспокоює його та дозволяє йому у тиші відновитися після виснажливих концертів. Він навіть міг би заробляти цим, якби вирішив покинути сцену! Окрім реставрування, він також вміє і любить виконувати інші хатні обов’язки. Зокрема, Олег прекрасно готує, у тому числі складні наїдки китайської кухні.

The post 10 цікавих фактів про Олега Вінника appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/38MNoEI

10 цікавих фактів про Олега Вінника 10 цікавих фактів про Олега Вінника Reviewed by mimisabreena on Friday, February 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.