8 найочікуваніших фільмів в 2020

В кожного із нас є улюблені пісні, твори, цитати, фотографії. Та найбільш улюбленими у нас є фільми. 2020 рік обіцяє бути не менш багатий на нові картини ніж попередній. Нав’язувати свій смак теж не благородна справа, та поміж безлічі картин, можна виділити наступні.

Дивовижна подорож доктора Дуліттла

Дану картину не потрібно плутати з попередньою стрічкою Доктор Дуліттл. В ранній версії, в головній ролі знімався Едді Мерфі, в цьогорічній картині головна роль належить Залізній Людині – Роберту Дауні-молодшому. По сюжету комедії, лікар-ветеринар відправляється на екзотичний острів, щоб знайти ліки для королеви Вікторії. Вірними супутниками в подорожі є: горила, жирафа, папуга, качка та інші.

007: Не час помирати

25-та стрічка знаменитої бондіані, знову запрошує в кінотеатри з квітня місяця цього року. Роль агента секретної служби МІ-6, уже п’ятий раз зіграє Деніел Крейг. По сюжету фільму, втомившись від постійних перестрілок, лихих маніпуляторів-злодіїв та їх поплічників, головний герой вирішує піти на пенсію. Але люди з таким шаленим минулим ніколи не можуть бути осторонь або ж довго сидіти без діла. І ось, насолоджуючись буденним життям на Ямайці, Джеймса Бонда відвідує його старий знайомий Фелікс Лейтер, котрий працює в ЦРУ. Друг просить допомоги в пошуках вченого. Все розпочинається з невеличкої послуги, котра звичайно переростає в надто серйозну та небезпечну. Варто відзначити, що, вперше в бондіані, автомобілем головного героя є електрокар, фірму автовиробника можна побачити лише після перегляду фільму.

Мулан

Фільм, знятий за сюжетом однойменного мультфільму, розкаже нам про безстрашну дівчину, в головній ролі Лю Іфей. Мулан, перевдягнувшись в одяг чоловіка, відправляється замість батька в армію. Там на неї чекають навали ворогів, котрі прагнуть захопити весь Китай. Жінкам того часу було суворо заборонено бути військовими, тому дівчина має бути дуже обережною, оскільки в результаті викриття, їй загрожує смертна кара.

The post 8 найочікуваніших фільмів в 2020 appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2H7Vbk9

8 найочікуваніших фільмів в 2020 8 найочікуваніших фільмів в 2020 Reviewed by mimisabreena on Sunday, February 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.