8 найкращих хітів співачки Alyona Alyona

Вітчизняній музиці  ніколи не бракувало яскравих особистостей, але співачка Alyona Alyona змогла б виділитися на будь-якому фоні. Яскрава в усіх значеннях цього слова, вона увірвалася на сцену і швидко стала однією з найбільш упізнаваних виконавиць в Україні. Співати жіночий реп українською – справа, яка ще недавно здавалася безсперспективною та  неприбутковою усім продюсерам. Альона довела, що справжня зірка завжди знайде свого слухача.

1. „Пушка“

Завдяки цьому треку широкий загал узнав про співачку Alyona Alyona. Він же дав назву її першому альбому під цим сценічним ім’ям. Відео на “Пушку” знімали у Берліні, режисером став Delta Arthur в парі з Igor Basket. Мало хто знає, що цей альбом став насправді вже другим у творчому доробку реперки. Перший альбом «Плюс на мінус дає плюс»  вона випустила у 2016 році під іменем Al.Kaida. Тоді їй не вдалося знайти свою аудиторію.

2. “Рибки”

Другий великий хіт з альбому “Пушка”,  ця композиція стала візитівкою виконавиці. Парадоксально, але одну з її найвідоміших пісень ви не зможете ніде  офіційно придбати. Справа у тому, що для створення треку Альона використала біт, що знайшла у інтернеті. Коли пісня набула вибухової слави, вона намагалася знайти його автора, щоб придбати у нього права, але встановити хто саме його написав так і не вдалося. Альона і досі шукає співатора “Рибок”.

3. “Голови”

Ще одна пісня, що ще недавно лунала з кожного вікна.  Чорно-білий кліп, головну роль в якому зіграла сама виконавиця, також став хітом телеканалів. Цікавий факт – сценічний псевдонім Alyona Alyona пов’язаний з її знаком Зодіаку.  Альона народилася під знаком Близнюків і хотіла, щоб її сценічне ім’я відображало її подвійну натуру. Таку саму дуальність співачка бачить в усьому навколо, адже все на світі має темну і світлу сторони.

The post 8 найкращих хітів співачки Alyona Alyona appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/3aIDuEE

8 найкращих хітів співачки Alyona Alyona 8 найкращих хітів співачки Alyona Alyona Reviewed by mimisabreena on Wednesday, March 11, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.