Які країни не рекомендується відвідувати через коронавірус

Туристична індустрія переживає справжню кризу через швидке поширення захворювання Covid-19, більш відомого нам як коронавірус. Незважаючи на те, що зараз на деяких напрямках можна побачити безпрецендентні знижки, перш ніж вирушати у подорож, важливо врахувати епідеміологічну ситуацію, а також можливі обмеження після повернення. Куди ж не варто їхати навесні 2020?

Китай

Китай наразі демонструє позитивну динаміку у боротьбі з коронавірусом, окрім того, це велика країна, не на всій території якої відбулося зараження. Тим не менше, навіть якщо подорож у самому Китаї може бути відносно безпечною, при повернені до рідної країни вас з великою імовірністю очікуватиме карантин. Окрім того, китайці обмежили більшість розважальних заходів та доступ до багатьох історичних пам’яток. Кількість внутрішніх рейс, як авіа, так і інших видів транспорту, також зменшена. Зважте усі обставини, чи справді це варто того?

Італія

Один з найпопулярніших туристичних напрямків у Европі на сьогодні постраждав від вірусу найбільше. Кожного дня число захворівших збільшуєься на тисячі. Уряд Італії щодня впроваджує все більш строгі заходи боротьби з його поширенням. Закриті музеї, театри, спортивні майданчики та інші місця суспільного використання. Обмежене пересування між містами. Усім без нагальної потреби рекомендовано залишатися вдома та утриматися від подорожей. Передбачити як буде розвиватися ситуація складно, тому, навіть якщо ви планували римські канікули, прямо зараз краще відкласти їх на майбутнє. Зважайте на те, що протягом двох тижнів після поїздки, встановити чи є ви носієм вірусу майже неможливо, отже ви можете привезти з Італії невидиму загрозу, навіть, якщо самі не захворієте.

The post Які країни не рекомендується відвідувати через коронавірус appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2TLI8fv

Які країни не рекомендується відвідувати через коронавірус Які країни не рекомендується відвідувати через коронавірус Reviewed by mimisabreena on Friday, March 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.