Від чого комплексують зіркові красуні: Скарлетт Йоханссон, Джулія Робертс та інші

Здавалося б, на них рівняються тисячі жінок та обожнюють мільйони чоловіків: від чого ж можна комплексувати? Проте зірки – теж люди, як би банально це не звучало. Вони, як і ми, щодня дивляться у дзеркало і бачать те, на що б інші увагу не звернули. Про зіркові «недоліки», які стали комплексами, читайте далі у нашій статті.

Скарлетт Йоханссон

Знаменита актриса Скарлетт Йоханссон завжди почувалась незадоволеною, дивлячись на свої ноги. Вона не раз говорила, що вони занадто короткі й повні. А на тлі голлівудських красунь – худих і високих – блондинка завжди відчувала себе трішки повненькою. Проте з часом вона прийняла себе такою, як вона є.

Анджеліна Джолі

Про губи Анджеліни Джолі мріють дівчата по всьому світу і йдуть до хірургів, аби додати об’єму своїм вустам. А одна із найбільш жаданих голлівудських акторок у підлітковому віці через них дуже комплексувала. Виявляється, Анджеліна вважає, що природа нагородила її занадто пишними губами.

Крістен Стюарт

Зірка саги «Сутінки» мріяла б змінити форму своїх вух. Колись вони не давали їй спокою. На її думку, вони занадто великі. Проте цей комплекс красуня переросла. Якщо раніше вона намагалась сховати їх під волоссям, то останні кілька років вона носить коротку стрижку і приймає компліменти від фанів.

Дженніфер Лоренс

У це важко повірити, але зірка «Голодних ігор» Дженніфер Лоренс незадоволена своєю фігурою. Нещодавно акторка зізналася, що мріє про нормальне тіло. А заради цього їй доводиться багато працювати. Вона ретельно стежить за харчуванням, займається пілатесом, аби потім шикарно виглядати на червоних доріжках.

The post Від чого комплексують зіркові красуні: Скарлетт Йоханссон, Джулія Робертс та інші appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2u4JDLG

Від чого комплексують зіркові красуні: Скарлетт Йоханссон, Джулія Робертс та інші Від чого комплексують зіркові красуні: Скарлетт Йоханссон, Джулія Робертс та інші Reviewed by mimisabreena on Friday, January 31, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.