6 страв з фаст фуду які ніколи не треба замовляти

Поширений факт, що фаст фуд – нездорова їжа, надмірне споживання якої може бути небезпечним для нашого організму. Нерегулярне споживання, раз в один або два місяці серйозних наслідків за собою не несе. Однак мало хто знає, що з-поміж усього асортименту швидкого харчування, окремі страви краще не замовляти і не вживати при жодних обставинах.

Фрапуччіно, мокачіно та інші кавові коктейлі

Фрапуччіно, мокачіно та інші кавові коктейлі. Хто цінує своє здоров’я – не купуйте ці напої. Хіба що ви більше нічого крім цього напою не будете споживати впродовж цілого дня. Вони на 80% складаються з солодкого сиропу і мають у своєму складі лише 10% кави. Рівень цукру і калорій у цих сумішах зашкалює! Не важко здогадатися, який удар по організму завдасть ця цукрова бомба.

Рибні страви

Наприклад бургери з рибними котлетами. Краще утриматися від цієї “смакоти”. Є вірогідність того, що туди додають перемелені рештки: очі, плавники, серця тощо. За статистикою рибні страви у фаст фуді замовляють рідко, крім тих закладів, що спеціалізовані біля моря чи океану. Тому, будьте готові, що інгредієнти для вашого обіду уже довгий час зберігають замороженими у холодильнику. Краще також відмовитися і від салату із тунцем. Його готують з колосально великою кількістю майонезу та мінімальною кількістю риби. Це гіперкалорійно і шкідливо! 

The post 6 страв з фаст фуду які ніколи не треба замовляти appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2u87t9w

6 страв з фаст фуду які ніколи не треба замовляти 6 страв з фаст фуду які ніколи не треба замовляти Reviewed by mimisabreena on Tuesday, February 04, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.