Як розходяться різні знаки Зодіаку

Як каже народна мудрість: не можна сказати, що гарно знаєш людину, поки з нею не розлучишся. У кожному жарті є дещиця правди, адже саме у конфліктних ситуаціях ми найкраще демонструємо наш характер. Що каже ваш знак Зодіаку про те, як ви розриваєте стосунки?

1. Овен

Ви живете серцем і не вмієте чекати або силувати себе. Як тільки ви вирішите розійтися, ви негайно повідомите про це партнеру. А можливо і родині, своїй або його, друзям, колегам та сусідам. А чого чекати? Навряд чи ви пошкодуєте про це у майбутньому, адже світ такий великий і такий повний нових можливостей. Головне не переплутати момент, коли ви справді захочете розійтися з просто гарячою сваркою. Адже ви полюбляєте гупнути дверима для драматизму, хіба ні?

2. Телець

Ні, ви гупати нічим не будете. На відміну від сусідів по зодіакальному колесу, ви приймаєте виважені рішення та ніколи під впливом моменту. Скоріше за все ви давно все обдумали та навіть вирішили як поділите фіранки та посуд. Ваш партнер з цим незгідний? Оце дарма, бо Тілець дуже любить свої фіранки і ніколи ними не поступиться. Спробуйте пояснити партнерові чому ви прийняли рішення розійтися. На третій або четвертій годині розмови він з вами погодиться.

3. Близнюки

Ви не любите когось ображати, не любите скандали та з’ясовування стосунків. Тому розходитися ви полюбляєте довго та не конкретно. От ви ніби ще і разом, але вас вже ніколи не буває вдома, бо у вас з’явилося шістнадцять нових хобі та абсолютно немає вільного часу. Партнер не розуміє натяків? Йому ж гірше, все зрозуміє, коли отримає запрошення на ваше весілля з іншим.

4. Рак

Ви людина емоційна, хоч і не з усіма цими емоціями ділитеся. Тому дуже ймовірно, що під час фінальної розмови ви плакатимете голосніше за партнера, згадуючи усі хороші моменти, які були у вас разом. Але хай не обнадіюється, потім ви згадаєте і всі погані моменти (ви з тих людей, хто записує, щоб не забути). У результаті, скоріше за все партнер ще й втішатиме вас, зовсім забувши про те, що це, власне, була ваша ідея. А вам того і треба.

The post Як розходяться різні знаки Зодіаку appeared first on Brain Berries.



Contributer Brain Berries https://ift.tt/2ShWraC

Як розходяться різні знаки Зодіаку Як розходяться різні знаки Зодіаку Reviewed by mimisabreena on Wednesday, April 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.