Bästa laptopar för studenter 2018: de bästa bärbara datorerna för skolarbete

Oavsett om studerar på högskola eller universitet – som student är det viktigt att maximera din inlärningsförmåga så att du kan förbättra dig själv och följaktligen hitta ett bra betalande jobb när du kommer ut på arbetsmarknaden. Du uppnår detta lättast genom att använda en av de bästa bärbara datorerna för studenter, och du kan inte köpa den utan att veta vilken som är bäst för dig.

Du kanske tror att ingen bryr sig om pc-notebooks utanför studie- eller mötesrummet, men då har du fel, för laptops går bättre än surfplattor just nu. Det spelar ingen roll om du är en Windows-, Mac- eller Chromebook-person – de bästa bärbara datorerna för studenter är alla utrustade med färsk grafik och nya processorer, och vissa har även diskreta Nvidia GPU:s (grafikprocessorer) som är idealiska för både gaming och tung videoredigering. 

De kommande åren kommer att vara tuffa, men det är värt ansträngningen om du vill ha en examen för att bevisa att du är värd den inkomst du ska få. För att lindra lite av frustrationen har vi listat de bästa bärbara datorerna för studenter som du kan köpa till dig själv eller någon du bryr dig om. Du behöver inte längre begränsa dig till en gammal maskin som lider av dålig prestanda och en praktiskt taget obefintlig batterilivslängd.

XPS 13 är helt enkelt den bästa laptopen för studenter. För tredje året vinner Ultrabook – Dell's enastående flaggskepp till laptop – första platsen på den här listan.

Tunn, lättviktig och redo att köras igång direkt – Dell XPS 13 är mer kraftfull än tidigare, om än med ett dyrare ingångspris. Den marginella prishöjningen betyder dock att du kan förvänta dig 8:e generationens Intel Core i5-processor, parad med en härlig (och nästintill ramfri) InfinityEdge anti-reflekterande skärm samt en Alpinvit-vävd-i-rosa-guld-färgversion.

Den är lite dyrare än den traditionella Platinum Silver-modellen, men värt det för den extra uppmärksamheten. 

Läs hela recensionen: Dell XPS 13

Samsung Notebook 9 är vad andra 2-i-1-laptops alltid har strävat efter att likna. 

Laptopen använder S-Pen, Samsung's egenutvecklade stylus med 4,096 nivåer av tryckkänslighet (samma som Microsoft's nya Surface Pen) och är en tjusig liten accessoar som bekvämt nog inte kräver laddning.

Det gör ingenting att touchskärmen har en upplösning på 1080p – ljusstyrkan på mellan 350 och 450 nits gör att du inte kommer att tänka på pixlarna (eller bristen på dem).

Värt att tillägga är att batteriets långa livslängd mer än tillgodogör för denna hybrids få nackdelar. 

Läs hela recensionen: Samsung Notebook 9 Pro (på engelska)

  • När denna artikel skrivs är produkten för närvarande bara tillgänglig i USA. Vi rekommenderar engelska och australienska läsare att ta en titt på HP Spectre x360 15 istället – ett fint alternativ till Samsung Notebook 9.

Asus Chromebook Flip C302 kan ses som en ursäkt för Googles egna felsteg med föregångaren Chromebook Pixel.

Istället för att kosta multum för onödigt hög prestanda (som förvisso skulle skicka många Windows-notebooks till skamvrån) har Asus skurit över hälften av priset och samtidigt lagt till ett 360-gradigt gångjärn som  gör den till en bärbar 2-i-1-dator, men med Android-appar från Google Play Store som grädde på moset.

Nu kan du uppleva en Chromebook vars stil överträffar den på MacBook Pro, utan att spendera i närheten så mycket av vad du hade gjort på en av Apple's maskiner. 

Läs hela recensionen: Asus Chromebook Flip (på engelska)

Microsoft Surface Pro 4

Surface Pro (2017) är – på alla sätt och vis – nästa generationens Windows-surfplatta som vi har längtat efter.

Från sina rundade kanter till det raffinerade utbudet av tillbehör – det råder ingen tvekan om att den är nästa steg i Redmond's långa historia av hårdvara.

Faktum är att Surfare Pro hämtar inspiration från allt-i-ett-datorer på så sätt att den kan böja sig sig bakåt i 165 graders lutning.

Den enda riktiga nackdelen (förutom att behöva köpa Surface Pen separat den här gången) är att bara i7-modellen av Surface Pro kan tävla med Apple's billigare variant av iPad Pro.

Läs hela recensionen: Microsoft Surface Pro

Den delar namn med en av våra tidigare favoriter och även om vi fortfarande älskar Samsung Notebook 7 Spin erkänner vi att det inte är samma enhet som det en gång var.

Istället är det en 13-tums konvertibel laptop som bokstavligt talat böjer sig bakåt för att tillfredsställa dina kreativa behov.

Även om du inte får en medföljande stylus eller diskret grafik i årets modell gör den långa batterilivslängden och den snabba processorn nästan upp för alla brister. 

Läs hela recensionen: Samsung Notebook 7 Spin (på engelska)

  • När denna artikel skrivs är produkten för närvarande bara tillgänglig i USA. Vi rekommenderar engelska och australienska läsare att ta en titt på Asus ZenBook Flip UX360 istället – ett fint alternativ till Samsung Notebook 7 Spin.

Det är inte varje dag du ser en 15.6 tum Chromebook utrustad med en full HD 1080p-touchskärm. Men det är ännu mer ovanligt att vi får händerna på en laptop som klarar så här länge under högt tryck.

Acer Chromebook 15 prioriterar utmärkt batterilivslängd över allt annat och den klarade 16 timmar och 47 minuter i vårt klassiska batteritest.

Även om prestandan fortfarande är tillfredsställande (den använder en mindre kraftfull Intel Pentium processor och flexibelt operativsystem) är dess långa batterilivslängd och snygga utseende det som skiljer den från resten. 

Läs hela recensionen: Acer Chromebook 15 (på engelska)

För en gångs skull har Dell Inspiron 15 Gaming lämnat Alienware åt sidan och den kostar inte särskilt mycket med tanke på sin ganska imponerande prestanda.

Även om den inte kan köra alla spel på högsta inställningar är Dell Inspiron 15 Gaming både billigare och mer kapabel än en MacBook Air.

Och du behöver inte oroa dig för batterilivslängden – Inspiron 15 Gaming klarade hela 5 timmar och 51 minuter i våra tester – längre än andra och högre prissatta Ultrabooks.

Oavsett om användningsområdet är skolarbete eller fritidssysslor kan denna laptop göra allt.

Läs hela recensionen: Dell Inspiron 15 Gaming (på engelska)

MacBook Pro (2017) skiljer sig inte mycket från sin föregångaren, men den är ett bevis på hur mycket man kan förbättra något genom att helt enkelt byta ut interna komponenter och tacka för sig.

Den är nämligen äntligen utrustad med den senaste generationens Intel Kaby Lake processorer och supersnabba PCIe 3.0 SSD-lagringsutrymme. 

MacBook Pro är lätt att rekommendera, trots deras motvillighet att återinföra legacy-portar som HDMI och standard USB. Den är, helt och hållet, en laptop för framtiden.   

Läs hela recensionen: Apple MacBook Pro  (på engelska)

Nu när MacBook Air är död i termer av innovation måste det finnas en värdig ersättare. Asus ZenBook UX310UA är den spirituella uppföljaren som du har längtat efter.

Stilmässigt är den lik föregångaren UX305, men med skillnaden att den har ett chassi i heltäckande aluminium. 

Laptopen kommer fullpackad med en högkvalitativ skärm och en imponerande mängd portar, USB-C inkluderat. 

Den bästa nyheten är att den gör allt ovan utan att kosta mer än MacBook Air, vilket gör den ännu mer prisvärd. 

Läs hela recensionen: Asus ZenBook UX310 (på engelska)

best laptops for students

Surface Laptop är Microsoft's första försök att utveckla en "traditionell" laptop, om man ens kan kalla den för det. Datorns PixelSense-touchskärmen och Alcantara-tangentbordet är allt annat än konventionella.

Surface Laptop är utrustad med U-seriens 7:e generationens Intel Core "i"-processorer och laptopen slår ut Apple's 12-tums Macbook alla dagar i veckan – till ett lägre pris dessutom.

Trots att portarna och operativsystemet är begränsat lockar Surface Laptop med sin berömvärda design, fantastiskt livfulla skärm och imponerande prestanda. 

Läs hela recensionen: Surface Laptop (på engelska)

Se videon nedan för 7 viktiga saker att tänka på när du ska köpa en laptop. 

Gabe Carey har också bidragit till denna artikel



Contributer : Techradar - All the latest technology news https://ift.tt/2IGnwNa

Bästa laptopar för studenter 2018: de bästa bärbara datorerna för skolarbete Bästa laptopar för studenter 2018: de bästa bärbara datorerna för skolarbete Reviewed by mimisabreena on Tuesday, April 10, 2018 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.